Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş yaptığı yazılı açıklamada, Antalya'ya 60 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kazandırmak için gerekli çalışmalar başlatıldığını kaydetti.
Dr.Taş açıklamasında, "İlimizin Kepez ilçesi Duraliler Mahallesi'nde yapılması planlanan, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin arsa problemleri ile ilgili çalışmalar olumlu yönde sonuçlanmıştır. Söz konusu 27736 ada 1 parsel numaralı arsanın, Muratpaşa Vakfı'na ve Kepez Belediyesi'ne ait olan hisselerinin sağlık tesisi alanına çevrilmesi kararlaştırılmıştır. Bakanlığımızca proje ihalesi yapılmış olan 60 ünitelik ağız ve diş sağlığı merkezinde, 1 ameliyathane ve 2 müşaade odası olması planlanmaktadır" ifadelerine yer verdi.
Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak, destekleri nedeniyle Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, kamu kurum ve kuruluşları yetkilileri, yerel yönetimler ve Sivil Toplum Kuruluşlarına teşekkür eden Dr.Taş açıklamasında, yapımına başlanacak olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin 60 ünitelik olacağını bildirdi.
(SK-Y)

17.01.2013 17:21:12 TSI

Editör: Wan Haber