Nazilli 1.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ayhan Bora, Nazilli Ticaret Odası'nı ziyaret etti.
Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tacettin Pirinç, Meclis Başkanı Enes Öğünçlü ile Ramazan Canatan, A.Vahit Aysan ve Metin Topaç'dan oluşan bir heyet tarafından karşılanan Ağır Ceza Reisi Ayhan Bora'ya Ticaret Odası'nın çalışmaları ve kurumsal bilgileri anlatıldı.
Ayhan Bora'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tacettin Pirinç; "Sayın Ağır Ceza reisimizin kurumumuzu ziyaretinden dolayı çok mutlu olduk. Kendisine Ticaret Odası yönetim kurulu ve meclisi adına teşekkürlerimizi sunuyorum. Kendisine Nazilli OSB çalışmaları, Nazilli Sanayisi ve tarımsal sanayi potansiyeli hakkında, ihracatımız hakkında bazı bilgiler verdik. Nazilli Ticaret Odası çalışmaların anlattık" dedi.
"HUZUR VE GÜVEN, TİCARİ BAŞARIYI ARTIRIR"
Sanayi ve tarımsal üretimi ile bölgenin önemli merkezlerinden birisi olan Nazilli'nin kalkınması için Ticaret Odası olarak her konuda gayret gösterdiklerini ifade eden Pirinç, "Kurumlar arası diyaloğu önemsiyoruz. Üyelerimizin her konuda başvuru yapabilecekleri, çözüm arayacakları bir Oda sistemini gerçekleştirmek istiyoruz. İhracatımız 2011 yılına göre daha yüksek ve her geçen gün biraz daha artış gösteriyor. Yerli Gıda Ürünleri, Tekstil, Makine Kimya olmak üzere Nazilli'den dünyanın birçok ülkesine ihracat yapılmaktadır. Huzur ve güvenin sağlandığı ortamlarda ticari başarı da beraberinde gelmektedir. Bu anlamda; Adalet işleyişindeki doğruluğun payı yadsınamaz" diye konuştu.
(ÜÖ-MB-İK)

10.01.2013 14:18:06 TSI

Editör: Wan Haber