Adana Genç İş Adamları Derneği (AGİAD) Yönetim Kurulu, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zihni Aldırmaz'ı ziyaret ederek, kutladı.
AGİAD Başkanı Tamer Gülcan, yeni projeleri paylaşmak adına ziyarette bulunduklarını belirterek, "Ayrıca yılın başarılı belediye başkanı olmanızdan dolayı kutluyorum" dedi.
Ömer Çelik'in Kültür ve Turizm Bakanı olmasının da önemine değinen Gülcan, "Bu gelişme Adana'ya ivme kazandıracaktır. Adana için çok önemli bir gelişme" diye konuştu.
Tamer Gülcan, nisan ayında yapacakları geleneksel törenlerine de Aldırmaz'ı davet etti. Adana'ya yakışan bir gece yapacaklarını ve başarılı iş adamları ile kurumları ödüllendireceklerini anlatan Gülcan, bu organizasyon ile ilgili destek istedi.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, AGİAD'ın başarılı bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirtti. Her zaman destek vermeye hazır olduğunu kaydeden Aldırmaz, "Sizin Adana için yaptıklarınız ve başarılı çalışmalarınız ortada. Sizlerle birlikte olmak bana mutluluk verir" şeklinde konuştu.
(ADN-Y)

19.02.2013 11:20:42 TSI

Editör: Wan Haber