Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Elbistan temsilciliği, patriotlara hayır eylemi düzenledi.
Elbistan kent merkezinde düzenlenen eylemde konuşan AGD Şube Başkanı Habib Çimen, "3. Dünya Savaşı projesine alet olunmamasını istiyoruz" dedi.
'Çekiç güç askeri istemiyoruz', 'Dünyanın birliği İslam birliği', 'D-8 olsaydı böyle olmazdı', 'Patriotlar gelmesin biz geliyoruz' pankartları altında açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği Teşkilat Başkanı Habib Çimen, şunları söyledi:
"Büyük Ortadoğu projesinin adım adım uygulandığı şu günlerde, ülkemiz birtakım dış güçler tarafından yumuşak lokma haline getirilmeye çalışılıyor. 22 İslam ülkesinin sınırlarının değiştirileceği bir haçlı seferi olarak ilan edilen Büyük Ortadoğu Projesi çerçevesinde, Arap baharı adı altında İslam ülkelerinde başlatılan iç savaş ve kardeş katliamına Türkiye'de alet edilmeye çalışılıyor. Bu çerçevede, Elbistan'ımızın yanı başına kurulan Kürecik Radar istasyonunun ve Kahramanmaraş'ımıza getirilen patriot füze rampalarının ve bir o kadar da haçlı askerinin ülkemize getirilmesinin, tarihin asla affetmeyeceği bir hata olduğunu ilan etmek istiyoruz. En genel manada şu prensip, iyice bilinmelidir ki; oynanan bütün oyunların altında İsrail'i koruma ve büyük İsrail'i kurma planları vardır. Bu gerçeği tarih, bize bütün açıklığıyla göstermektedir."
Güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen eylem, olaysız şekilde sona erdi.
(OZR-AKL-Y)

19.01.2013 16:54:22 TSI

Editör: Wan Haber