Sakarya'da doğal gaz kullananların sayısı gün geçtikçe artıyor. Şehrin doğal gaz arzını sağlayan AGDAŞ, abonelerine her gün farklı yenilikler sunarak hizmet vermeye devam ediyor.
AGDAŞ abonesi olan vatandaşlar artık www.agdas.com.tr adresini ziyaret ederek bağlantı numaraları üzerinden borç sorgulaması yapabilecekler.
AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir, "Hayata geçirdiğimiz bu yeni hizmetle birlikte artık abonelerimiz, www.agdas.com.tr adresini ziyaret ederek bağlantı numaralarını girmeleri sonucunda tüm borçlarını her zaman kolayca sorgulayıp öğrenebileceklerdir" dedi.
Asıl hedeflerinin hem hizmet vermek hem de borçtan dolayı gaz kesimlerini önlemek olduğunu söyleyen Demir, "Özellikle kış aylarında yaşayacağımız ağır hava şartlarında hiç bir abonemizin mağduriyet yaşamasını istemeyiz" diye konuştu.
Her gün hizmetlerine yenilerini eklemek üzere çalıştıklarını belirten Kenan Demir şöyle konuştu:
"Abonelerimize kaliteli hizmet vermek adına her gün süreçlerimizi gözden geçiriyor geliştirmemiz gereken noktalarımızı tespit ederek bu doğrultuda yeni kararlar alıyoruz. Yakın zamanda birçok yeni hizmeti de abonelerimizin hizmetine sunacağız."
(SC-UU)

09.12.2012 15:39:01 TSI

Editör: Wan Haber