Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği (AGD) ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) Afyon Şubesi arasında imzalanan kredi protokolü ile basın mensuplarının TOKİ kanalı ile yapılacak konutlarda ev sahibi olmalarına imkan sağlanacak.
AGD Soysal tesislerinde gerçekleştirilen imza törenine, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları, Türk Ekonomi Bankası Afyon Şube Müdürü Abdullah Kayrım, İşletme Müşterileri Portföy Yetkilisi İsmail Murat Çiçek, Bireysel Müşteri İlişkileri Yöneticisi Pakize Taşpınar ve Kadınana Şube Müdürü Ali Köşklü, Kadınana Şube yetkilileri ile dernek yöneticileri katıldı. Gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Türk Ekonomi Bankası Afyon Şube Müdürü Abdullah Kayrım, TEB olarak iki şubenin bulunduğu Afyonkarahisar il merkezinde, AGD üyelerinin 30 bin liraya kadar olan kredi taleplerinin yanı sıra, tüm bankacılık işlemleri için seferber olacaklarını, kredili veya kredisiz, her türlü bankacılık ihtiyaçlarına cevap verebileceklerini açıkladı. Ayrıca dernek üyesi esnaflara, aylık eşit veya esnek taksitli 36 aya kadar vadeli kredi için yüzde 0,85 oranında faiz uygulayacaklarını belirten Kayrım, şöyle devam etti:
"Öncelikle bu imkânı sağlayan Dernek Başkanı Mehmet Abdioğulları'na teşekkür etmek istiyorum. Genel olarak "Dükkana Şenlik" ismi ile bir kampanyamız bulunmakta, bu anlaşma ile bu kampanyadan siz değerli dernek üyelerinin de faydalanacağını düşünmekteyim. Kampanyamız Mayıs 2013 tarihine kadar geçerli olacak olup, ihtiyaç halinde 30 bin TL'ye kadar yüzde 0,85 faiz oranı ve 600 TL dosya masrafı ile ilgili talepleri karşılamak istemekteyiz'' dedi.
AGD Dernek Başkanı Mehmet Abdioğulları ise, böyle bir protokolün yerel medyaya büyük avantajlar sağlayacağını söyleyerek, derneklerinin ve derneğe ait sosyal tesislerin de kapılarının kendilerine her zaman açık olduğunu söyledi.
Konuşmaların ardından kredi protokolü imzalandı.
(GC-Eİ-Y)

19.02.2013 18:45:21 TSI

Editör: Wan Haber