ANSAN Başkanı Kamile Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin 29. kuruluş yıl dönümü nedeniyle AGC Başkanı Mevlüt Yeni'yi makamında ziyaret etti.
Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni'yi makamında ziyaret eden ANSAN Başkanı Kamile Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, AGC'nin 29. kuruluş yıl dönümünü kutladılar. Ziyaretlerinden dolayı mutluluk duyduğunu söyleyen Yeni, "Her zaman meslektaşlarımıza ve Antalya kamuoyuna hizmet ürettik ve üretmeye de devam ediyoruz. Biz gazeteciler olarak sanata verdiğimiz önemi sizler biliyorsunuz. Aslında çektiğimiz her karenin sanatsal değeri de bulunmaktadır. Bizi kuruluş yıl dönümümüzde ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim" diye konuştu. ANSAN Başkanı Yılmaz ise; Antalya basının sanata verdiği önemden oldukça memnun olduklarını söyledi.
Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin diğer ziyaretçisi ise NEVBAHAR Memurlar Derneği idi. Dernek Başkanı Sadiye Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü ve AGC'nin 29. kuruluş yıl dönümünü dolayısıyla Başkan Mevlüt Yeni'yi ziyaret etti. Yeni'ye dernekleri hakkında kısa bilgi veren Yılmaz, 150 kadın memur üyesinin bulunduğunun altını çizdi. Yeni ise, yapılan nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Antalya Gazeteciler Cemiyeti yönetiminde her zaman kadın meslektaşlarımızın olduğunu vurgulayarak, çalışan kadınların dayanışmasını takdir ettiğini belirtti.
MİNİKLERDEN AGC'YE ZİYARET
Antalya'nın özel eğitim kurumlarından Alara Koleji öğrenci ve öğretmenleri, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.
Kaybettiğimiz duayen gazeteci Mehmet Ali Birand için başsağlığı dileyen ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan öğrenciler, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni'ye çiçek vererek AGC'nin 29.kuruluş yıl dönümünü de kutladılar.
(SK-Y)

19.01.2013 12:21:58 TSI

Editör: Wan Haber