Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC), aynı günde iki Belediye Başkanı, bir ilçe başkanı ve bir Genel Müdürü ağırladı. Sabah saatlerinde Cemiyete ilk ziyaret Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından gerçekleştirdi.
Genel Kurul sonrası üçüncü dönem başkanlığa seçilen Mevlüt Yeni ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulunan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin kent için yaptığı çalışmaların önemine dikkat çekti. Kendisinin de 18 Nisan tarihinde Konyaaltı Belediye Başkanlığı görevinin 15'inci yılını kutlayacağını hatırlatan Başkan Böcek, seçimlerin, demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu ifade etti. Konyaaltı Belediye Başkanı seçildiği dönemde belde nüfusun 8 bin olduğunu ve bugün 120 bine ulaşan nüfusuyla Türkiye'de birçok iyi geride bıraktığını söyleyen Başkan Muhittin Böcek, Konyaaltı ilçesinin önümüzdeki yıllarda Antalya'nın ve Türkiye'nin en önemli cazibe merkezlerinden biri olacağını sözlerine ekledi.
Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ise Antalya'nın ve özellikle Konyaaltı'nın Türkiye'nin dışa açılan penceresi olduğunu belirterek, "Konyaaltı sahili dünyanın sayılı plajlarından birisi. Belediye Başkanı Muhittin Böcek vatandaşın takdirini kazanmış, ve her seçimde oylarını artırarak yönetime gelmiş örnek bir siyasetçi. Antalya'da bir vatandaşın değil yakını, beslediği hayvanı bile ölse haberi olan ve arayıp soran tek belediye başkanı" diye konuştu.
Mevlüt Yeni ve yönetim kurulu günün ikinci yarısında ise önce Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun ardından da Dedeman Otel Genel Müdürü Ahmet Doğangün ve son olarak ise Kepez AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar'a ev sahipliği yaptı.
(SK-Y)

25.12.2012 15:43:48 TSI

Editör: Wan Haber