Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta hafta sonunda Dardanelspor A.Ş ile hayati derecede önemli bir maça çıkacak olan Aydınspor 1923'ü Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Suat Deniz ile yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.
Takıma, baklava ikram eden gazeteciler futbolculardan galibiyet sözü aldı. Antrenmanda, AGC Yönetim Kurulu Başkanı Suat Deniz'in doğumgünü de kutlandı.
Aydın Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Suat Deniz, Aydın'ın Dardanelspor maçını beklediğini söyledi. Aydınspor 1923'ün Dardanelspor maçında alacağı galibiyetin Aydın'daki bir çok kesimi harekete geçireceğini ifade eden Deniz, "Sizin şampiyon olmanız hem size unvan sağlayacak hem de bize faydası olacak. Lig yükseldiğinizde gazeteler yeni bir eleman daha çalıştırmak zorunda kalacak. Yani istihdam sağlayacak. Bizler, sizleri seviyoruz. Size inanılmaz derece güveniyor ve saygı duyuyoruz. Umarım, alacağımız galibiyet sonrası Emre'nin çektireceği üçlüyle galibiyeti kutlarız" dedi.
Takım kaptanı Sadullah, yaptığı konuşmada Aydınlı gazetecilere teşekkür etti.
Aydınspor 1923 teknik direktörü Selahaddin Dinçel ise, Suat Deniz ile Aydınlı gazetecilere teşekkür etti. Deniz'in geçen sezon Aydınspor 1923'te yöneticilik yaptığına dikkat çeken Dinçel, "Kendisinin her an bizim yanımızda olduğunu biliyoruz. Hem Pazar günü, hem de 6 Mayıs'ta amacımıza ulaşacağız. 6 Mayıs'ta şampiyonluk bayrağını Adnan Menderes Stadı'nın ortasına dikeceğiz" ifadelerini kullandı.
DENİZ'E İMZALI TİŞÖRT VE PASTA
AGC Başkanı Deniz'e Aydınspor 1923'ün ve gazetecilerin ortaklaşa hazırladığı doğum günü kutlaması yapıldı. Deniz'e futbolcuların imzaladığı Aydınspor 1923 tişörtü hediye edilirken, doğum günü pastası kesildi.
Aydınspor 1923 Başkanı İlhan Günendi de, Aydınlı gazetecilere desteklerinden dolayı teşekkür etti. Dardanelspor maçının kendileri ve Aydın açısından final maçı olduğunu belirten Günendi şöyle konuştu: "Puanlar eşit. Bizim açımızdan çok önemli bir karşılaşma. Tüm taraftarımızı maça bekliyoruz. Bugüne kadar verdikleri desteğin daha fazlasına ihtiyacımız var"
"GEREĞİNİ YAPARIZ"
Bilet fiyatlarında herhangi bir artırıma gitmediklerini belirten Günendi, prim konusunda ise açık kapı bıraktı. Günendi gazetecilerin prim miktarının ne kadar olacağı yönündeki soruyu ise şöyle cevapladı: "Kazansınlar gereğini yaparız. Bugüne kadar yönetim kurulu olarak ne gerekiyorsa yaptık. Futbolcularımız kazandıktan sonra, yine gereğini yapacağız"
ONUR VE GÜRKAN ANTRENMANA ÇIKMADI
Adnan Menderes Stadı'nda çalışan siyah-beyazlı ekipte antrenmana sakatlıkları süren Onur Kerman ve Gürkan katılmadı. Hafta başından beri antrenmanlara katılmayan Zafer ise antrenmanda yerini aldı. Onur ve Gürkan'ın durumlarının maç saatinde belli olacağı öğrenildi.
(GY-MB-İK)

31.01.2013 14:43:24 TSI

Editör: Wan Haber