İzmit'in Yeşilova Mahallesi'nde ikamet eden Beyhun Tümsekli, kendini bir ağaca astı. Sabah saatlerinde 28 Haziran Mahallesi'nde bulunan Cephanelik Stadyumu mevkiinden geçmekte olan bir kişi, ağaca asılı bir erkek cesedi görünce durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak incelemede bulundu.
Yapılan incelemede, cesedin Yeşilova Mahallesinde oturan evli ve iki çocuk babası Beyhun Tümsekli (30) olduğu tespit edildi. Acı haberi alarak olay yerine gelen Beyhun Tümsekli'nin ağabeyi Beyhan Tümsekli, kardeşinin bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığını belirterek, "Sabah işe gidiyorum diyerek evden çıktı. Son zamanlarda psikolojik bazı sorunlar yaşıyordu. Bir süredir ilaç tedavisi görüyordu" dedi.
Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Beyhun Tümsekli'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan Beyhun Tümsekli'nin, Nebihocalar Köy Camii'nde öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verileceği belirtildi.
(NA-MA-HO-Y)

09.01.2013 13:15:03 TSI

Editör: Wan Haber