Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği (AGD) Sosyal Tesisleri protokol üyelerinin de katıldığı törenle hizmete açıldı.
Geçtiğimiz yıl seçilen yeni yönetim ile çalışmalarına hız veren AGD Afyonkarahisar'da bir ilki gerçekleştirerek basın mensupları için sosyal tesis kurdu. Sosyal tesisin gerçekleştirilen
açılış törenine Vali İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Okçin Akşit, Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, Polis Okulu Müdürü Müjdat Karagöz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemalettin Conkar, İl Genel Meclisi Başkanı Salik Sel ile gazeteciler katıldı. Konuşmasında Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, gazetecilerin Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Bu tesisin yeri için kendilerine talep geldiğinde talebi uygun gördüğünü belirten Vali Balkanlıoğlu, tesis mekanının çok kötü bir halden bu kadar muhteşem güzel bir hale kavuştuğunu görmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Vali Balkanlıoğlu, basın kuruluşlarına ve medya mensuplarına her zaman ilgi, alaka gösterdiğini her zaman destek vermeye hazır olduğunu söyledi. AGD Başkanı Mehmet Abdioğulları ise, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkür etti. Dernek sosyal tesislerinin oluşmasında ve dizaynında kendilerine destek veren kuruluş ve iş adamlarına da teşekkür eden Başkan Abdioğulları, her konuda kendilerine büyük destek veren Vali İrfan Balkanlıoğlu ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a da tün Basın camiası adına teşekkürlerini sundu. Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Gökhan Tel ise programda katılımcılara derneğin faaliyet raporu ve projeleri anlatıldı. Program sonundaki kokteylde Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği tüm üyeleri katılımcılarla yakından ilgilenerek, tesislerde yapılacak faaliyetler hakkında bilgiler verdiler.
(MRV-SÇ-Y)

17.01.2013 17:56:38 TSI

Editör: Wan Haber