Afyonkarahisar'da, gizli buzlanma ve sis nedeniyle beş farklı noktada meydana gelen kazalarda, 5 kişi yaralandı. Kazalara 40'a yakın aracın karıştığı bildirilirken, 112 ve polis ekipleri kazalara yetişmekte güçlük çekti.
Afyonkarahisar merkezi, Zeyland, Fehmioğlu ve Otogar kavşağı ile Gazlıgöl yolu mevkilerinde meydana gelen kazalarda 5 kişi yaralandı. Görüş mesafesinin sabah saatlerinde sis nedeniyle yer yer 30 metreye düştüğü Afyonkarahisar'da, sise gizli buzlanma ve sürücülerin dikkatsizlikleri eklenince adeta kazalara davetiye çıkarıldı.

AYAĞI KIRILDI
Afyonkarahisar'da ilk kaza Zeyland kavşağında meydana geldi. İki TIR, 6 otomobil ve 3 midibüsün karıştığı kazada, TIR'a arkadan çarpan midibüste bulunan M.K isimli vatandaş araç içerisinde sıkışınca, olay yerine arama kurtarma ekibi çağırıldı. Ekiplerin 20 dakika uğraşı sonucu sıkıştığı araçtan çıkarılan M.K'nın ayağının kırıldığı bildirilirken, 112'ye ait ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı.

MADDİ HASARLI KAZALAR
Otomobil, midibüs ve ambulansla birlikte toplam 8 aracın karıştığı Fehmioğlu kavşağındaki kazada ölen ya da yaralanan olmazken büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
Üçüncü kaza Otogar kavşağında meydana geldi. Altı aracın karıştığı kazada ölen ya da yaralanan olmazken, büyük çapta maddi hasar oluştu.

DÖRT KİŞİ YARALANDI
Gazlıgöl yolu 15'inci kilometrede meydana gelen kazada, devrilen midibüste bulunan B.A., C.A., E.A. ve S.G yaralandı. Yaralılar 112'ye ait ambulansla çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Özdilek kavşağında meydana gelen zincirleme kazaya 9 aracın karıştığı ve kazada ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi.
Öte yandan gizli buzlanma ve sis nedeniyle Afyonkarahisar'da birçok aracın yoldan çıktığı görüldü.
(GC-SK-HO-Y)

15.01.2013 12:32:15 TSI

Editör: Wan Haber