Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı tarafından merkeze bağlı Değirmenayvalı beldesinde 'CHP Halkla Buluşuyor' etkinliği gerçekleştirildi.
CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, Merkez İlçe Başkanı Dr. M. Kemal Demirkırkan, merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Belde Başkanı Veysel Barutçu,muhtarları ziyaret ederek sorunlarla ilgili bilgi aldılar. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaretlerin ardından esnaf ve ev ziyaretleri yapıldı. Kadın Kolları Başkanı Mesude İntepe, İlçe Kadın Kolları Başkanı Yeşim Şen, mrkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, partili kadınlar ve gençlik kollarına üye gençler evlere ziyarette bulunarak kadınların sorunlarını dinledi.
Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Yeşim Şen, Değirmenayvalı beldesinde kadınların Anadolunun her yerinde olduğu gibi özveriyle çalıştığını ancak emeklerinin karşılığını almadığını kaydederek, "Partili kadınlarımızın vatandaşlarımızla daha sık bir araya gelebilmesi için çeşitli projeler hazırlıyoruz. Bugün yaşadığımız güzel anlar bize gösterdi ki, onları evlerinde ziyaret ederek kendimizi çok daha iyi ifade edebiliyoruz" dedi.
CHP Merkez İlçe Başkanı Dr. M. Kemal Demirkırkan ise merkez ilçeye bağlı tüm beldelerde bu etkinliğin devam edeceğini belirterek, "CHP önümüzdeki yerel seçimlere yönelik ciddi çalışmalar yapmaktadır. Başta Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı olmak üzere merkez ilçeye bağlı tüm belde seçimlerinde başarılı olacağımıza inanıyoruz. Halkımızın beğenisini kazanabilmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. CHP Afyonkarahisar'da kabuğunu kırmıştır. Her alanda halka ulaşmaya çalışmaktadır. Önümüzdeki süreçte halkımızla yakın temas sağlayan bu tür etkinlik ve toplantılarımız devam edecektir" diye konuştu.
(GC-SK-Y)

11.02.2013 17:39:29 TSI

Editör: Wan Haber