Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yayınladığı yeni yıl mesajında; "Üstlendiğimiz görevleri bu güne kadar en iyi şekilde yürüttük, bundan sonrada aynı şekilde yürüteceğiz" dedi.

Vali Balkanlıoğlu, yeni olan her şeyin insana umut ve mutluluk verdiğini belirterek, 2012 yılında Afyonkarahisarlılar ile birlikte güzel çalışmalara imza attıklarını kaydetti.
Balkanlıoğlu mesajında şun ifadelere yer verdi: " İlimizi her alanda daha güzel yarınlara taşımak ve hak ettiği yere getirmek hepimizin ortak görevidir. Üstlendiğimiz görevleri hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan, vatan ve hizmet sevgisiyle en iyi şekilde yürüttük, bundan sonra da aynı şekilde yürütmeye devam edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Bu kapsamda ben umut ediyorum ki, 2013 yılında da Afyonkarahisar'ımız için hep birlikte güzel şeyler yapmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, 2013 yılının tüm insanlığa, ülkemize ve Afyonkarahisar'ımıza sevgi, saygı, sağlık, mutluluk getirsin. Halkımızın ve çalışma arkadaşlarımın yeni yılını kutluyorum."
(MRV-İA-İA-Y)

30.12.2012 15:18:40 TSI

Editör: Wan Haber