Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) üyelerinin sağlık hizmetlerinden yararlanabilmeleri adına Özel OFM Antalya Hastanesi ile bir protokol imzaladı.
Özel OFM Antalya Hastanesi ile Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) arasında, AESOB'a bağlı il ve ilçelerindeki odaların 82 bin esnaf üyesini kapsayan bir sağlık protokolü imzalandı. Özel OFM Antalya Hastanesi Kurumsal Pazarlama ve Halkla İlişkiler Direktörü Derya Gani Sosyal ve AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok tarafından imzalanan protokolle, AESOB'a bağlı oda üyeleri, çalışanları ile birinci derece yakınları sağlık hizmetinden yüzde 20 indirimli olarak yararlanacak.
Hastanelerinde 61 servis ve 42 tane de yoğun bakım yatağının bulunduğunu söyleyen Özel OFM Antalya Hastanesi Kurumsal Pazarlama ve Halkla İlişkiler Direktörü Derya Gani Sosyal, hastanede otomasyon sistemi olduğunu, giriş ve çıkışların yüz tanıma sistemiyle yapıldığını ve yoğun bakım ünitelerindeki 1. derece hasta yakınlarının içerideki hastalarını ve yapılan tüm müdahaleleri kameradan izleyebildiklerini söyledi.
(SK-Y)

07.02.2013 17:22:43 TSI

Editör: Wan Haber