Adıyaman Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ADYÜSEM), sosyal sorumluluğunu yerine getirmek amacıyla ihtiyaç duyulan alanlarda eğitim programları düzenlemeye devam ediyor.
Merkez, 2012-2013 eğitim-öğretim yılı bahar döneminde Adıyaman Üniversitesi personel ve öğrencilerinin yanı sıra vatandaşların da katılabileceği; ALES (Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Sınavı), YDS (Yabancı Dil Sınavı), Hızlı Okuma ve Anlama Teknikleri, SPSS eğitimi ve Spor Kursları (futbol, basketbol, fitness, jimnastik step-aerobik, judo ve karate) düzenliyor.
ADYÜSEM Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Serbay Duran, merkezin; sosyal sorumluluğun gereklerini yerine getirmek, toplumun her kesimi için daha kaliteli bir yaşam ve daha iyi bir sosyal çevre sağlanmasına katkıda bulunmak, ekonomik ve kültürel yapıya katkı sağlamak ve yaşam boyu eğitim düşüncesini hayata geçirmek amacıyla kurulduğunu belirtti.
Duran, bu kapsamda ihtiyaç duyulan alanlarda çeşitli eğitim programları ve kurslar düzenlediklerini, yaşam boyu eğitimin sürdürülmesi hedefiyle düzenlenen kurslara ve eğitim programlarına katılmak isteyenlerin, üniversitenin web sayfasından ADYÜSEM ve faaliyetleri hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabileceklerini söyledi.
(CK-SO-Y)

29.01.2013 17:53:21 TSI

Editör: Wan Haber