Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin (ÖSYM) düzenlediği "2013 Sınav Koordinatörleri Bilgilendirme" toplantısına katıldı.
ÖSYM, 2012 yılı performanslarını değerlendirmek ve yeni sınav sistemlerini gözden geçirmek üzere, 2325 Ocak tarihleri arasında Antalya Göynük'te il ve ilçelerdeki sınav koordinatörlerini bir araya getirerek bir toplantı gerçekleştirdi.
Toplantıda 160 Sınav Koordinatörü, ÖSYM Yetkilileri hazır bulundu. Toplantıya Adnan Menderes Üniversitesini ÖSYM İl Koordinatörü ve ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. A. Seda Saracaloğlu, Söke İlçe Koordinatörü ve ADÜ Söke Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Çetin ve Nazilli İlçe Koordinatörü ve ADÜ Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Recep Tekeli katıldı.
Sınav güvenliği, 2013 yılı sınav takvimi, sınav merkezlerinde yaşanılan sorunlar gibi konuların ele alındığı toplantının açılışını ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir yaptı. Demir, modern dünyanın sihirli kelimesinin "değişim" olduğunu ve ÖSYM'nin gerçekleştirdiği tüm çalışmalarda bu felsefenin temel alındığını belirtti.
Geçen yıl 30 bin salonda, sınav sırasında kayıt yaparak haksız kazanımların önüne geçtiklerini belirten Demir, bu yılki amaçlarının tüm sınav salonlarında kayıt yapmak olduğunu vurgulayarak katılımcılara teşekkürlerine sundu. 3 gün boyunca çok sayıda konuya değinilen toplantı, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.
(MB-İK)

29.01.2013 10:01:15 TSI

Editör: Wan Haber