Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, ADÜ Karacasu Meslek Yüksek Okulu'nun modern bir binaya kavuşmasını sağlayan hayırsever Memnune Yarenci İnci'nin cenaze törenie katıldı.
İnci Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı merhum Cevdet İnci'nin vefat eden eşi Memnune Yarenci İnci, İzmir'de toprağa verildi.
İnci Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı merhum Cevdet İnci'nin eşi ve İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Perihan İnci'nin annesi Memnune Yarenci İnci, bugün İzmir Alsancak Hocazade Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Buca Kaynaklar Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine kızları Emel Önal, Ümit Elbirlik, Şerife Eren, Meral Zaim ve Perihan İnci'nin yanı sıra Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu ve iş dünyasından birçok ünlü sima katıldı.
12 Şubat 2013 tarihinde Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kalp rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden Memnune Yarenci İnci, Adnan Menderes Üniversitesi'ne yaptığı katkılar ve öğrencilere verdiği burslar nedeniyle hayırsever biri olarak biliniyordu. 89 yaşında hayata veda eden İnci'nin 5 kızı ve 9 torunu bulunuyordu.
(HÇ-CC-Y)

14.02.2013 16:26:07 TSI

Editör: Wan Haber