Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Didim Meslek Yüksekokulu, 11.Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali'nden altı madalya ile döndü.
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Didim Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 5-10 Şubat 2013 tarihleri arasında gerçekleşen 11.Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali'nde ' Üniversiteler' kategorisinde 2 gümüş ve 4 bronz madalya kazandı.
ADÜ Didim Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencisi Onur Çetinkaya, "Yılın Altın Genç Şefi" ve ''Üniversitelerarası Ana Yemek'' dallarında gümüş madalya, "Üniversitelerarası Balık'' yarışmasında ise bronz madalya alarak toplam 3 madalya kazandı. Yine ''Üniversitelerarası Balık'' dalında ise Tolgahan Deniz isimli ADÜ öğrencisi, bronz madalya, ''Yılın Altın Şefi'' dalında Mert Şen bronz madalya, "Üniversitelerarası Ana Yemek'' dalında da İzel Ertoğuş bronz madalya ile ödüllendirildi.
ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, ADÜ Didim Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerini tebrik ederek, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.
(MB-İK)

12.02.2013 16:29:17 TSI

Editör: Wan Haber