Antalya Devlet Tiyatrosu'nun (ADT), seyircisiyle buluşturduğu, William Shakespeare'in ünlü trajedisi ''Othello'' oyunu ile seyircisini büyüledi.
ADT'nun 9 Ocak'ta tiyatro seyircisiyle buluşturduğu ve izleyenlerin büyük beğenisini toplayan, William Shakespeare'in ünlü trajedisi ''OTHELLO'' adlı oyun ile seyircileri büyülemeye devam edecek. Othello adlı zeki bir askerin, emir eri olan Iago adındaki hırslı ve mevki düşkünü asker tarafından kandırılmasıyla karısı Desdemona'yı boğarak öldürmesi ve ardından Iago'nun tüm sinsi planlarının ortaya çıkmasını konu alan oyunu Türkçeye Özdemir Nutku çevirdi.
İngiliz asıllı yönetmen Malcolm Keith Kay'in yönettiği ''Othello'' oyunu, 17 Ocak Perşembe ve 18 Cuma günü saat 20:00'de 19 Ocak Cumartesi günü ise saat 15:00 ve saat 20:00'de Haşim İşcan Kültür Merkezi Devlet Tiyatrosu Sahnesi'nde seyirciyle buluşacak.
Görsel ve işitsel efektler ile tiyatro sahnesini seyirciler için büyülenme noktasına dönüştüren, William Shakespeare'in 2 perdelik ünlü trajedisi ''Othello'' oyunu, Ocak ayı sonuna kadar Haşim İşcan Kültür Merkezi Devlet Tiyatrosu Sahnesi'nde izleyebilirsiniz.
(SÇ-SÇ-Y)

16.01.2013 12:42:25 TSI

Editör: Wan Haber