Malatya Adliyesi'nde düzenlenen kan kampanyasında ilk bağışı Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın ile Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Orhan Erdim verdi.
İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Kan Bankası tarafından sürdürülen kan bağışı kampanyasına Malatya Adliyesi de destek verdi. Adliyede yapılan kampanyada ilk kanı, Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın, Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Orhan Erdim ve Cumhuriyet Başsavcı Vekili Şeyhmus Şat verdi.
Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın, "Bir kan vermek, bir hayat kurtarmak anlamına geldiği için düzenlenen bu kampanyaya katılmak istedik" dedi.
Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Aslan, "Biz büyük ameliyatlar yapan bir hastaneyiz. Dolayısıyla aylık 2 bin ünite tüketimimiz var. Aynı zamanda bölge kan ünitesi olarak çalışmalarımız devam etmekte. Başsavcımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. Aslan, katkılarından dolayı Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın'a teşekkür plaketi verdi.
(BK-OK-Y)

08.01.2013 16:16:20 TSI

Editör: Wan Haber