Samsun Adliye Lojmanları'nda görevli 36 yaşındaki Nazım Kuruca, yakalandığı kanser hastalığına yenik düşerek genç yaşta hayata veda etti.
Samsun'da düzenlenen imtihanı kazanarak bir yıl önce Adliye Lojmanları'nda kaloriferci olarak göreve başlayan evli 3 çocuk babası Nazım Kuruca, yaklaşık 4 ay önce kansere yakalandı. Gırtlak kanseri olan Kuruca'nın tedavi olması için Samsun Adliyesi personeli seferber oldular. Aralarında yardım toplayan adliye çalışanları Nazım Kuruca'nın Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ameliyat olmasını sağladılar. "İyileşiyor" derken Nazım Kuruca'nın acı haberi adliye çalışanlarını gözyaşına boğdu. Bir yıldır görev yapmasına rağmen hakim ve savcılar ile diğer adliye çalışanları tarafından çok sevilen Nazım Kuruca, bugün Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Köprülü Mehmet Paşa Camisi'nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yeni Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Cenaze törenine Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Samsun Adalet Komisyonu Başkanı Hüsamettin Otçu, Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Işıktaş, Vezirköprü Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Ümit, Samsun ve Vezirköprü adliyesinde görevli hakim, savcı ve adliye çalışanları katıldı.
(MAY-SLH-Y)

28.01.2013 18:08:29 TSI

Editör: Wan Haber