Malatya'da bulunan Adıyamanlılar Dayanışma Derneği Olağan Genel Kurulu'nda yeni yönetim güven tazeledi.
Adıyamanlılar Dayanışma Derneği Başkanı Melik Hüseyin Demirbay, yaptığı açıklamada, Malatya'ya Adıyaman ve çevre illerden gelen hastaların daha sağlıklı hizmet almaları için gerekli çalışmaları yapılarak hasta ve hasta yakınlarının mağdur olmamalarının sağlandığını, Malatya'da bulundukları süre içerisinde dernek yönetiminin ve üyelerinin her türlü fedakarlıkta bulunarak hemşehrilerine en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını belirtti.
Başkan Demirbay, Adıyaman Dayanışma Derneği'nin güçlü bir yönetim ve idare kadrosu olduğunu , dernek bünyesinde 13 yardımcı doçent, doktor ve profesörün, avukatların, işadamlarının bulunduğunu, kısacası hiçbir ayrım yapmadan Adıyaman sevdalısı farklı şahsiyetleri dernek bünyesinde topladıklarını söyledi.
Malatya Adıyamanlılar Dayanışma Derneği yönetimi şu isimlerden oluştu: "Dernek Başkanı Melik Hüseyin Demirbay, Başkan Yardımcısı Av. Muhammed Yalçınkaya, Başkan Yardımcısı Hüseyin Kıymaz, Genel Sekreter Hacı Ali Atıyik, Üyeler Prof. Dr. Mehmet Durmuş , Doç. Dr. Abuzer Dirican, Yrd. Dr. Yüksel Toplu ve Battal Nergiz."
(NA-Y)

11.01.2013 15:53:46 TSI

Editör: Wan Haber