Gaziantep'e 'Gazi'lik unvanının verilişinin 92. yıldönümü anısına düzenlenen 'Kick Boks Şampiyonası', 8-9 Şubat tarihlerinde Gaziantep'te yapıldı. Müsabakalarda Adıyamanlı sporcular, 11 il arasında ikinci oldu.
Gaziantep il temsilciliği tarafından Gaziantep ilinde düzenlenen kick boks müsabakalarına; 11 ilden toplam 235 sporcu katılırken, Adıyaman'dan ise 14 sporcu katıldı.
Gaziantep'te düzenlenen şampiyonaya Adıyaman'dan, Kick Boks milli takım antrenörü ve Güneydoğu koordinatörü Haluk Erdoğan nezaretinde 14 sporcu ile katılımın sağlandığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, "Müsabakalara katılan 14 sporcumuzdan 8 sporcumuz birincilik, 3 sporcumuz ise ikincilik elde ederek 'Light Contact' kategorisinde 11 ilin arasında grupta ikincilik kupası almaya hak kazandı. Adıyamanlı gençlerimiz her zaman olduğu gibi Gaziantep'te düzenlenen müsabakalarda sıkı mücadelelerinin ardından madalyalarını almayı başardı. Ben sporcularımızı ve antrenörümüzü kutluyor, Gaziantep'e 'Gazi'lik unvanının verilişinin 92. yılı anısına aldığımız plaketten dolayı, organizasyonu yapan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
(CK-SO-Y)

11.02.2013 17:05:55 TSI

Editör: Wan Haber