Adıyaman Dernekler Federasyonu'nun kurulması çalışması 26 dernek başkanının katılımıyla başladı.
Adıyamanlılar Vakfı STK Komisyonu Başkanı Ahmet Demir tarafından tertiplenen Federasyon toplantısına 26 dernek başkanı katıldı. Adıyamanlılar Vakfı çok amaçlı salonunda yapılan toplantıya başkanlık eden Adıyamanlılar Vakfı Başkan Yardımcısı Av. Abdurrahman Dursun, artık geri dönüşü olmayan hayırlı bir yola girdiğini ve böylece 15 yıllık rüyayı gerçeğe dönüştürmenin artık an meselesi olduğunu söyledi.
Dursun, "Gerekli evrakların tamamlanmasıyla en geç Şubat ayı içerisinde Federasyonumuzu kuracağız. Kurulacak olan Federasyon ile çok daha kapsamlı hizmetlere imza atacağımız gibi birlik ve beraberlik ruhumuzu da çok daha kapsamlı hale gelecektir. Böylece Adıyaman'a yaraşır şekilde hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.
Adıyamanlılar Vakfı başkanı Ömer Özkartal ise, bu birliğin Adıyaman'a hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, bu önemli tarihin anlamı büyük olduğunu söyledi.
Toplantıya katılan dernek başkanları ise, bu birlik ve beraberliğin Adıyaman'a ve bütün Adıyamanlılara hayırlı olacağını kanaat getirerek, bu önemli oluşumun bu aşamaya getirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirtirdi.
(AHM-ÖK-Y)

14.01.2013 16:41:14 TSI

Editör: Wan Haber