Adıyaman Belediyespor bünyesinde faaliyetini sürdüren İşitme Engelliler basketbol takımı gurubun iddialı takımı Kahramanmaraş işitme engellilere fark attı.
Adıyaman Belediyespor işitme engelliler basketbol takımı ligin güçlü ekiplerinden Kahramanmaraş işitme engelliler basketbol takımını kendi saha ve seyircisi önünde 117-34 gibi bir skorla mağlup etti.
Geçen sezon grubunda ilk ikiye girerek Türkiye Şampiyonasına katılan ve Türkiye 4. olan İşitme Engelliler basketbol takımı; bu yıl Belediyespor bünyesinde güçlü bir kadro oluşturarak Türkiye şampiyonluğunu hedefliyor. İşitme engelliler basketbol takımı Antrenörü Aykut Dündar; "Geçen sezon Belediye Başkanımız Necip Büyükaslan'ın destekleri ile Türkiye 4.olduk. Bu sezon Adıyaman Belediyespor bünyesinde güçlü bir kadro oluşturarak Türkiye şampiyonluğunu hedefliyoruz. Bu sezon kadromuza diğer takımlardan milli olmuş 5 oyuncu kattık. Bu oyuncular çok değerli ve kaliteli oyunculardır inşallah bu sezon Türkiye şampiyonu olarak ilimizi ve ülkemizi uluslar arası düzeyde temsil etmek istiyoruz. Bu süreçte bizleri maddi ve manevi olarak destekleyen zaman zaman bizlerle bir araya gelerek konsantrasyonumuzu yükselten sayın başkanımız Necip Büyükaslan'a teşekkür eder şükranlarımızı sunarız" dedi.
İlimizde faaliyet gösteren tüm sporcularımızı desteklemeye ve en iyi şartlarda spor yapmalarını ilk edindiklerini ifade eden Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, "İşitme engelli kardeşlerimiz bizim için daha da önceliklidir. İşitme engellilerin başarısı için her türkü imkânı kendilerine sağlayacağımızı söylemiştik. Tüm spor branşlarını olduğu gibi işitme engelliler basket takımını da destekleyeceğiz. Tüm branşlarda ulusal ve uluslar arası başarı sağlayan kulüp ve sporcuları meclis kararı ile ödüllendiriyoruz. Bu kardeşlerimizin de destekçisi olacağız ve başarı getirdiklerinde de işitme engelli sporcularımızı da ödüllendireceğiz. Ben koymuş oldukları bu hedefte başarılar dilerken, hedeflerine ulaşacaklarına canı gönülden inanıyorum" diye konuştu.
(CK)

22.01.2013 17:22:23 TSI

Editör: Wan Haber