Aydın Valiliği Yazı İşleri Müdürlüğü'nde 1 yıl önce memuriyet hayatına başlayan beş aday memur, yemin ederek asalete adım attı.
Aydın Valiliği Yazı İşleri Müdürlüğü'nde yapılan yemin törenine Vali Yardımcısı Celal Ulusoy, İl Yazı İşleri Müdürü Hüseyin İpek, Aydın İl Planlama Müdürü Sabahattin Azazi, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci, Aydın Valiliği birim amirleri ve personelleri katıldı.
Yemin törenin açılışında konuşan İl Yazı İşleri Müdürü Hüseyin İpek, Yazı İşleri Müdürlüğü'ne atanarak 25 Ocak 2012'da göreve başlayan beş aday memurun bugün itibariyle 1 yıllarını doldurduklarını söyledi. Yemin eden beş aday memurun asaletlerinin onaylandığını ifade eden İpek, çiçeği burnunda memurlara memuriyet hayatlarında başarılar diledi.
Yemin törenlerinin onurlu ve kutsal bir anlamı olduğuna işaret eden Vali Yardımcısı Celal Ulusoy da, "Hepimiz kamu hizmetine sıfırdan başladık. Devletimizin kuruluş felsefesi ve kanunlarımıza uygun olarak çalışmaya özen gösterin. Yemin ederek ciddi ve büyük bir sorumluluğun altına giriyorsunuz. Görev ahlakı ve vicdanınızla yerine getirmeniz gereken sorumluluklarınız olacak. Üstleriz, atlarınız, çalışma arkadaşlarınız ve vatandaşlarla hizmet ve kanun olarak karşı karşıya gelebilirsiniz. Bunların her biri size tecrübe olacak. Önemli olan bilgili ve bilinçli hareket etmenizdir. Doğru olduğuna inandığınız şeyleri yapın. Sizi yanıltmak isteyenler ve baskıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bunlar sizi yıldırmasın. Olumlu ve olumsuz gelişmelere hazırlıklı olun. Aydın'da çalışmak büyük bir şans. Ancak Türkiye'nin her yerinde çalışmaya hazırlıklı olun. Önemli veya önemsiz görev yoktur. Her konum ve her görevin ayrı bir önemi vardır. Devletin ve kurumların size her zaman ihtiyaçları var. Sizleri kutluyor ve görevinize başarılar diliyorum" dedi.
Yemin töreninde yapılan konuşmaların ardından Aydın Valiliği Yazı İşleri Müdürlüğü'ne atanarak 25 Ocak 2012'da göreve başlayan Burcu Erkul, Özge Kaya, Serhat Erdoğan, Elif Akgün ve Burak Koç yemin ederek asalete adım attı.
(MB-İK)

26.01.2013 12:55:55 TSI

Editör: Wan Haber