Adana Sanayi Odası (ADASO) meclis üyelerinin hizmet dönemlerini tamamlamaları nedeniyle düzenlenen plaket töreninde konuşan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, "Tüm kamu hizmetlerinde asıl olan bayrak yarışı şeklindeki bir önceki ekipten teslim alınan hizmet bayrağını daha ilerilere götürmek için çalışmaktır" dedi.
ADASO meclis üyelerine, hizmet dönemlerinin tamamlamalarının ardından Vali Hüseyin Avni Coş ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ın da katıldığı törenle plaketleri verildi.
Törende konuşan Vali Coş, "Tüm kamu hizmetlerinde asıl olan bayrak yarışı şeklindeki bir önceki ekipten teslim alınan hizmet bayrağını daha ilerilere götürmek için çalışmaktır" dedi.
Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ise 2012 yılının Vali Coş başkanlığında odalarla kucaklaşıldığı, her fırsatta birlikte olunduğu ve bir masa etrafında konuşulduğu bir dönem olduğunu belirtti. Aldırmaz, "Önümüzdeki süreçte çok önemli çalışmalar yapacağımız ve işler başaracağımız inancındayım" diye konuştu.
ADASO Yönetim Kurulu Başkanı Sadi Sürenkök de ADASO'nun 20092013 döneminde çok önemli bir ilk yaşandığını belirterek, Meclis ve Yönetim Kurulu'nda tüm kararların oy birliğiyle alındığını bildirdi. "Tüm arkadaşlarımız işinden, evinden, eşinden, çocuklarından fedakarlık ederek amatörce, maddiyat ilişkisi olmadan görev yaptılar" diyen Sürenkök, Adana sanayisine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
(SZP-AKL-Y)

29.01.2013 13:26:19 TSI

Editör: Wan Haber