AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Adapazarı Belediye Başkan Vekili Erol Aydın'la birlikte Maltepe Mahallesini ziyaret etti.
Başkan Ak ve Adapazarı Belediye Başkan Vekili Aydın'a ilçe yönetim kurulu üyeleri Metin Kurtuluş, İlhan Güve, Davut Polat ve Mahalle temsilcisi Ali Çelik eşlik etti.
Mahalle sakinleri İlçe Başkanı Mustafa Ak ve Belediye Başkan vekili Erol Aydın'a mahallerindeki sorunları ve istekleri kendilerine ilettiler.
Mahalle Sakinleri baz istasyonları ve radyo alıcıları konusunda bir düzenleme yapılmasını istediklerini söyleyerek Mahallelerinde sosyal bir alan olmamasının sıkıntısını yaşadıklarını dile getirdiler. Adapazarı Belediye Başkan vekili Erol Aydın, sosyal alanla ilgili çalışmalarının gündeminde olduklarını söyleyerek mahalle sakinlerine en kısa zaman içerisinde yaralanabilecekleri bir sosyal alan yapılacağının müjdesini verdi.
AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ise, "Mahalle ve köy ziyaretleri sırasında ziyaret ettiğimiz yerlerin varsa sıkıntılarını daha rahat görüyoruz. Ziyaret için gittiğimiz her köy ve mahalle de ilgiyle karşılandık. Vatandaşlarımız bilmelidir ki bizim hizmet birinci önceliğimizdir. Her zaman hizmete hazırız" diyerek Mahalle sakinlerini ilçe Başkanlığı'na davet etti.
Maltepe Mahalle temsilcisi Ali Çelik ve mahalle sakinleri İlçe Başkanı Mustafa Ak ve Başkan Vekili Erol Aydın'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.
(SC-İÇ)

13.12.2012 15:47:29 TSI

Editör: Wan Haber