Saadet Partisi Adapazarı İlçe Başkanı Kadir Erdem, üye güncellemesi ve yeni üye çalışmaları kapsamında merkez ilçeye bağlı mahalle ve kahve ziyaretleri etti.
Hızırtepe Mahallesi sakinleri ve esnafını gezerek ilçe halkının sorunlarını dinleyen Kadir Erdem, kahve ziyaretleri de yaptı.
Saadet partisinin iktidara gelmesi durumunda sosyal ve ekonomik çözüm önerileri hakkında bilgi veren Kadir Erdem, "Rahmetli Hocamız bize yeniden Büyük Türkiye ve yeni bir dünya kurma hedefini koymuştur. Bu doğrultuda hareket edeceğiz. Bunu gerçekleştirmek için çalışacağız" dedi.
Seçime kadar tüm ilçe ve köyleri de ziyaret edeceklerini ifade eden Erdem, "Halkımız uzun yıllardan beri AK Partiye şans tanıdı. Geldiğimiz nokta ortada. İşsizlik arttı, yoksulluk arttı. Vatandaşın umutları kırıldı. Eğitimde geldiğimiz noktayı YGS'de görüyoruz. Gelecekle ilgili endişeler arttı. Bu şartlar altında halkımızın bu kez bize şans tanıyacağına inanıyoruz. Bizim iktidarımızda yoksul vatandaşın yüzü gülecek. Eğitimdeki sıkıntılar sona erecek. Eğitim kalitesi yükselecek. Devlet burada yatırım yapacak. İşsize iş imkanı sağlayacak" diye konuştu.
İlçe yönetim kurulu üyeleri ile beraber kahve sohbetlerine devam edeceklerini belirten Kadir Erdem, yeni üye çalışmalarını ve güncellemeleri seçimlere kadar tamamlayacaklarını söyledi.
(SC-İÇ)

28.01.2013 08:53:02 TSI

Editör: Wan Haber