Adapazarı Belediyesinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Ottoman Hotel'de düzenledikleri Sıra Gecesi yoğun katılımla gerçekleşti.
Düzenlenen geceye Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'nin yanı sıra tüm Başkan Yardımcıları, Gazete, Televizyon ve İnternet Sitelerinin Genel Yayın Müdürleri, Yazı İşleri Müdürleri, Haber Müdürleri, Köşe Yazarları, Muhabirler ve Ajans Temsilcileri katıldı.
Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuarı Halk Müziği topluluğunun sahne aldığı geceye yöresel Türküler damgasını vurdu. Geceyle ilgili konuşma yapan Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur; "Gazetecilerin çalışma koşullarını iyileştiren, 212 sayılı yasanın 10 0cak 1961 yılında yürürlüğe girmesiyle kutlanmaya başlanan Çalışan Gazeteciler Günü nü kutlayarak bizleri böyle bir gecede buluşturan Adapazarı Belediyesi Başkanı Süleyman Dişli'ye teşekkür ederim" dedi.
Geceyle ilgili olarak söz alan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladığını belirterek; "Sizler halk adına görüp, gördüklerini kamuoyuna taşıyan kişilersiniz. Bunu yaparken zaman ve ailenizden fedakarlıkta bulunup adeta birer kamu görevlisi olarak toplumun sesi olmaya çalışıyorsunuz. Basın ilkelerini her zaman ön planda tutarak kamuoyunu bilgilendirmeye özen gösteren Sakarya basınını bu konuda tebrik ediyorum. Toplumumuzun bilgi ve haber almasında büyük rol oynayan bütün çalışan gazetecilerimizin bu önemli gününü kutluyor, çalışmaların da başarı diliyorum" ifadelerini kullandı.
Gece boyunca doyasıya eğlenen Basın Mensuplarına yenilen yemek sonrası sahnede özel olarak hazırlanan Çiğ Köfte servis edildi.
(RKO-RKO)

09.01.2013 15:07:29 TSI

Editör: Wan Haber