Özel Akdeniz Okulu öğrencileri, tuval üzerine yağlı ve kuru boya çalışmaları ile yaşadıkları kenti anlattı.
Adana'yı resimler ile anlatmaya çalışan öğrencilerin çalışmaları, Optimum Outlet Adana AVM'de düzenlenen sergi ile meraklısının beğenisine sunuldu.
Özel Akdeniz Okulu 5-A ve 5-B sınıfı öğrencilerinin Adana'yı anlatan toplam 17 adet çalışmasının sergilendiği etkinlikte her bir eser, büyük beğeni topladı.
Özel Akdeniz Okulları Yönetim Kurulu Başkan Vekili Aycan Aktürk, çocukların kendine has yeteneklerini keşfetmesi ve kendini geliştirmesi adına bu tür sosyal etkinliklerin önemli bir misyon üstlendiğini vurguladı. Aktürk, "Çocukların, özellikle yaşadıkları kenti anlatması ve bunu resmin evrensel dili ile yapması çok anlamlı. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyorum" dedi.
Özel Akdeniz Okulları İlköğretim Okulu Müdürü Mesrure Uğur da, Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen sergiye gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Uğur, "Serginin Optimum gibi kültürel bir alışveriş merkezinde açılması önemli" diye konuştu. Öte yandan, serginin bir hafta boyunca Optimum Outlet Adana AVM'de ziyarete açık kalacağı bilgisi verildi.
(ADN-Y)

10.01.2013 10:35:30 TSI

Editör: Wan Haber