PTT 1. Lig'de kendi sahasında 1461 Trabzon'u yenerek moral bulan Adanaspor, pazar günü oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.
Öğleden sonra Osman Yereşen Tesislerinde yapılan çalışmaya kart cezalısı Ümit Tütünci ve hafif sakatlığı bulunan Sedat Ağçay katılmadı.
Morallerin yüksek olduğu çalışmada evli futbolcular ve bekar futbolcular Teknik Direktör Levent Eriş ve ekibinin katılımıyla çift kale maç oynadılar. Eriş yaptığı hareketler ve attığı iki golle dikkat çekerken evlilerin takımı karşılaşmayı tek farkla kazandı.
Bu arada pazar günü oynayacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını misafir takım seyirci olarak 54 kişi izleyebilecek. Stat kapasitesinin yüzde 5'i gereği GASKİ Tesislerine ancak sınırlı sayıda seyirci alınacak. Sayının artması durumunda gelen taraftarlar tribünlere alınmayacak.
Bu arada, Adanaspor kafilesi cumartesi yapacağı son antrenmanın ardından Gaziantep'e hareket edecek. Karşılaşma saat 13.00'de GASKİ Tesislerinde oynanacak.
(ADN-S)

12.02.2013 15:42:24 TSI

Editör: Wan Haber