PTT 1. Lig'de ikinci yarıya iyi başlamak isteyen Adanaspor'da Şanlıurfaspor maçının hazırlıkları neşe içinde devam ediyor.
Günü tek antrenmanla geçiren takımda Teknik Direktör Levent Eriş yoğun antrenman programının ardından futbolcuları neşelendirecek çalışmalar yaptı. Antrenmanın bazı bölümlerinde futbolcular topu alabilmek için kıyasıya mücadele verirken başaramayanlara ise ilginç cezalar verildi. Fevzi ve Chibuzoru takım arkadaşlarının ortasında çiftetelli oynayarak cezalarını çektiler.
Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş çalışmanın her bölümünde futbolcuları ile yakından ilgilendi. Zaman zaman oyunu durduran Erniş, yapması gerekenleri oyuncularına uygulamalı olarak anlatırken her golden sonra futbolcularını alkışladı.
Bu arada Şanlıurfaspor maçında Merthan'ın forma giyemeyeceği de kesinleşmiş oldu.
Takımın en golcü futbolcusu olan Mbilla ikinci yarıya golle başlamak istediğini söyledi. Forvet bölgesine önemli isimlerin transfer edildiğini söyleyen Mbilla, "Burak'la geçen sezon güzel bir uyumumuz vardı. Ümit Tütünci'de bu ligin etkili golcülerinden. Her sezonun dışında ben takım olarak gol sayımızın artacağını düşünüyorum. Her rakibi ayırt etmeden aynı şekilde değerlendiriyoruz. Kazandığımız maçların ardından mutlu sona bir adım daha yaklaşarak ilk ikiden Süper Lig'e merhaba demek istiyoruz. Benim başarımdan çok takımın şampiyon olması önemlidir" dedi.
(ADN-S)

16.01.2013 16:00:15 TSI

Editör: Wan Haber