Eşlerle kahvaltı organizasyonunu her maç öncesinde olduğu gibi bu haftada sürdüren Adanaspor'da, Merthan Akçıl'a takım arkadaşları sürpriz doğum günü partisi hazırladı.
Pastane zincirleri sahibi Hadi Akkaleli organizasyonunda gerçekleşen kahvaltı ile futbolculara ve teknik heyete zorlu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi moral topladı. İşadamı Akkaleli, Teknik Direktör Levent Eriş ve kaptan Sedat Ağçay'a çiçek vererek Pazar günü oynanacak maç öncesinde başarı dileğinde bulundu.
Kahvaltının ardından ilginç bir olay yaşandı. 31. yaş gününü kutlayan Merthan Açıl'a takım arkadaşları sürpriz bir doğum günü partisi hazırladı. Doğum gününde mumları üfleyen tecrübeli futbolcuyu ilk kutlayan da eşi oldu. Daha sonra Teknik Direktör Eriş ve futbolcular Merthan'ı yeni yaşından dolayı tebrik etti. Böyle bir kutlama beklemediğini söyleyen Merthan, "İnanın bu sürpriz beni çok şaşırttı ve duygulandırdı. Hayat arkadaşıma, hocalarıma, futbolcu kardeşlerime ve Hadi Akkaleli'ye ayrıca teşekkür ederim. İnşallah en büyük mutluluğu sezon sonunda şampiyon olunca yaşayacağız" dedi.
(ERN-Y)

15.02.2013 15:33:53 TSI

Editör: Wan Haber