PTT 1. Lig'de ikinci sırada yer alan Adanaspor'un teknik direktörü Levent Eriş, 12. haftadaki Denizlispor yenilgisinin ardından yaşanan olaylar sebebiyle taraftara az da olsa kırgınlığın olduğunu söyledi.
Ligin kadro derinliği en az ve en tecrübesiz olan bir takımına sahip olduğunu belirten Eriş, "Her şey isim, yıldız, şöhret değil. Bunlara çok takılmamak gerekir. O yüzden biz iyi bir takım oluşturmaya çalışacağımızı hep ifade ettik. Bugünde gelinen noktada baktığımız zaman bunu ilk devre itibariyle az da olsa başardığımızı düşünüyorum. Çünkü ben hiçbir zaman isimlere takılan bir teknik adam olmadım. Dolayısıyla bu takım oyununu üst seviyede mücadeleye sunan genç oyuncularla başarıya gideceğimizi düşünüyorum. İlk devre itibariyle bunu başardık. Umarım inşallah sonu da hayırlı olur bizim için" diye konuştu.
Taraftarın büyük bir kesiminin kendisine destek verdiğini kaydeden Levent Eriş, Denizlispor maçı ardından yaşanan olaylar nedeniyle hala kırgınlığının bulunduğunu söyledi. Eriş, geçen senede önemli bir başarı elde ettiklerine dikkat çekerek, "Hatta daha büyük bir başarı elde ettik. Yine aynı koşullarda, yine aynı şartlarda. Sadece bir maçlık yenilgi sonrası bunların olması, kredimizin sadece bir maç olduğunu görmek beni üzdü. Bu konuda kırgın olduğumu herkesin bilmesini istiyorum. Sağ duyulu taraftarımızın tabi ki bize olan saygıları, sevgileri sonsuz. Bu konuda onlara müteşekkirim. Ama öteki tarafta içimin üzüntülü olduğunu söylemeden geçemeyeceğim" ifadelerini kullandı.
Yaşananlara profesyonelce bakmak zorunda olduğunu belirten Levent Eriş, "Profesyonelce baktığımızda da işimizi doğru yapmak zorundayız. Çok şükür gittiğim bütün takımlarda işimi doğru yapmaya çalışıyorum. Bunda da başarılı oluyorum diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.
(ERN-RFK-S)

18.12.2012 11:14:38 TSI

Editör: Wan Haber