PTT 1. Lig'de 1461 Trabzon galibiyeti ile moral bulan Adanaspor hafta sonu oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Dün yapılan çalışmada yer almayan Ümit Tütünci ve Sedat Ağçay'da bugün yapılan antrenmanda yer aldılar. Takımda sezonu kapatan Talha ve kart cezalısı Ümit Tütünci dışında eksik oyuncu bulunmuyor.
Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş geçen haftadan bu yana her antrenmanda futbolcularını uyarıyor. Özellikle futbolcularını ceza alanı içinde hareketli olmaları konusunda uyaran Eriş, ikili mücadelelerde futbolcularının biraz daha sert ve agresif olmalarını istedi.
Takımın golcü futbolcu Mbilla da saçlarını kazıtarak yeni bir imaja sahip oldu.
Adanaspor'un tecrübeli oyuncusu Merthan Açıl, 1461 Trabzon maçıyla başlayan galibiyet serisini Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında sürdürmek istediklerini söyledi. Önemli bir 3 puan aldıklarını söyleyen Merthan, "İkinci yarıya iyi başlamadık. Şanssız maçlar kaybettik. 1461 Trabzon maçında aldığımız galibiyetin anlamlı olması için deplasmandan da puan getirmeliyiz" dedi.
(ADN-S)

13.02.2013 13:34:14 TSI

Editör: Wan Haber