PTT 1. Lig'in ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Adanaspor, ilk sınavını yarın Spor Toto Süper Lig takımlarında Sanica Boru Elazığspor karşısında verecek.
Titanic Otel'in sahasında saat 17.00'de oynanacak maç öncesinde Adanaspor'da hazırlıklar çift antrenmanla devam etti. Sabah kondisyon çalışması yapan futbolcular akşam da taktik ağırlıklı çalışmalar yaptı. Antalya'da havaların iyi gitmesi ve çalışma ortamının iyi olması teknik direktör Levent Eriş'i sevindirdi.

YENİLER UYUM SORUNU ÇEKMEDİ
Takımın yeni transferleri antrenman öncesinde Adanaspor Futbol Şube Sorumlusu Hamza Akgül ile beraber objektiflerin karşısında geçerek başarı sözü verdiler. Kampın arzuladıkları şekilde gittiğini belirten Hamza Akgül, "Hocamızın istediği oyuncuları takıma kazandırdık. Ümit, Burak, Özgür ve Barış'ın kadromuza dahil olması ile daha da güçlendik. Önemli takımlarla hazırlık müsabakaları oynayacağız. Bu maçlarda yeni transferlerimiz uyum sürecini çabuk aşacak ve sakatlıktan kurtulan oyuncularımızda takıma adapte olacaklar. Taraftarlarımız merak etmesin, başarımızı sezon sonunda şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz" dedi.

KALECİLER YOĞUN ÇALIŞIYOR
Takımın iki kalecisi Tolgahan ve Zülküf antrenmanlardaki performansları ile göz dolduruyor. Kaleci antrenörü Hakan Baygın nezaretinde çalışan kaleciler yoğun antrenman programının ardından yorgun düşerken diğer zamanlarda ise kondisyon salonunda güç depoluyor.
(ERN-AKL-BH-S)

05.01.2013 16:07:19 TSI

Editör: Wan Haber