Adana'da fotoğraf stüdyosu sahibi olan Şehmuz Baysal, AK Parti Adana Milletvekili Ömer Çelik'in Kültür ve Turizm Bakanı olmasını kutlamak amacıyla gün boyunca müşterilerine ücretsiz vesikalık çekti.
Merkez Seyhan ilçesi Hurmalı Mahallesi Kurtuluş Caddesi'nde bulunan Sahra Fotoğrafçılık'ın sahibi 41 yaşındaki Şehmus Baysal, AK Parti Adana Milletvekili Ömer Çelik'in dün akşam Kültür ve Turizm Bakanı olmasını müşterilerine ücretsiz vesikalık çekerek kutladı. İş yerinin vitrinine 'Adana'nın ağabeyi Ömer Çelik Türkiye'nin bakanı oldu. Bugün vesikalıklar ücretsiz' yazılı döviz asan Baysal, gün boyunca 8 adeti 10 TL'den çekilen vesikalıkları gün boyunca ücretsiz çekti. Adana'nın 11 yıl aradan sonra bir bakana kavuştuğunu, bu nedenle esnaf olarak mutluluğunu dile getirmek istediğini ifade eden Baysal, "AK Parti Adana Milletvekilimiz Ömer Çelik'in Kültür ve Turizm Bakanı olması nedeniyle böyle bir uygulama yaptık. Bu dövizi sabah astım. Vatandaşlar buna inanmıyor. Teyit etmek istiyorlar ücretsiz mi diye" dedi.
Baysal, normalde günde 10'a yakın vesikalık çektiğini belirterek, "Şuana kadar 150'ye yakın ücretsiz vesikalık çektim. Büyük bir ilgi var. Özellikle öğrencilerden. Bugün 250'ye yakın vesikalık çekeceğimizi umuyorum" şeklinde konuştu.
(ERN-CC-Y)

25.01.2013 17:39:59 TSI

Editör: Wan Haber