Adana'nın merkez ilçe Çukurova Belediyesi'ne ait hizmet binası inşaatında beton dökümü sırasında meydana gelen göçükte yaralanan 7 kişinin kimliği belirlendi.
Alınan bilgiye göre, Belediyeevleri Mahallesi'ndeki Çukurova Belediyesi'ne ait hizmet binası inşaatında kalıplara beton dökümü sırasında meydana gelen göçükte Fahri Kızılçınar, Mehmet Üçgül, Cenap Önen, Nihat Suvay, Ekrem İlhan, Ömer Yiğin ve Yahya Gönen adlı işçiler enkaz altında kaldı. İşçilerden 4'ü arkadaşları tarafından, 3 kişi de Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı Cankur ekipleri tarafından enkaz altından çıkarıldı.
Olay yerine çağrılan ambulanslar ile çeşitli hastanelere kaldırılan işçilerden bazılarının durumlarının ağır olduğu bildirildi.
Bu arada, Cankur ekipleri, enkaz altında başka işçi olup olmadığını tespit etmek için arama çalışmasını sürdürüyor. Göçük altında kalan ve çıkarılan işçilere ait olduğu belirlenen cep telefonlarının ise çaldığı fark edildi.
İnşaat firmasının yetkilileri de yaklaşık 200 işçiye isim yoklaması yaparak kayıp kişi olup olmadığını belirlemeye çalıştı.
Olayla ilgili incelemenin başlatıldığı bildirildi.
(FKE-Y)

31.12.2012 16:11:46 TSI

Editör: Wan Haber