Adana'da şofor ve yolcu ağız dalaşına girdi.Tartartışmanın büyümesi üzerine sürücü ve yolcu birbirlerinin yakalarına yapışınca çocukların ve kadınların da bulunduğu yolcular paniğe kapılıp çığlık atmaya başladılar.


Adana’da ücretsiz biniş kartıyla şehir içi yolcu taşımacılığı yapan midibüse binen bir yolcu ile araç sürücüsü arasındaki tartışma kadın yolcular arasında paniğe neden oldu. Tartışmadan etkilenen bir genç kız, hıçkırıklara boğularak ağladı.


Adana'da şehir içinde taşımacılık yapan midibüse binan 60 yaşlarındaki bir vatandaşla 01 J 0030 plakalı midibüs sürücüsü Ali Tosun tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle yolcular büyük panik yaşadılar. Olay adana'da bir otobüste meydana geldi

Edinilen bilgiye göre, kent merkezi ile bir alışveriş merkezi arasında şehir içi yolcu taşımacılığı yapan 01 J 0030 plakalı midibüs sürücüsü Ali Tosun, durakta binen yaklaşık 60 yaşlarındaki vatandaşın ücretsiz biniş kartını cihaza okuttuktan sonra elinden alarak kontrol etti.A racın güvenlik kamerasına yansıyan olaya göre, engelli kartının elinden alınarak kontrol edilmesine sinirlenen yolcu ile sürücü arasında tartışma çıktı.Bir kadın yolcu da, "Kavga ederek hepimizi tehlikeye sokuyorsunuz. Huzursuzluk çıkartmayın, bizi korkutuyorsunuz" diye tepki gösterdi.Bazı yolcuların araya girmesiyle birbirlerini tehdit eden sürücü ile yolcu güçlükle yatıştırıldı. Bazı yolcular araçtan indi. 

Editör: Wan Haber