Adana Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından internet üzerinden halk oylamasıyla belirlenen 2012 yılının en'lerine ödülleri törenle verildi.
Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda düzenlenen törende konuşan Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Atalay Yalınız, herkesi birlik beraberliğe çağırarak, bütün değerlere sahip çıkılması gerektiğini söyledi.
Törene onur konuğu olarak davet edilen Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu da yaptığı konuşmada gençlerin Türkiye için çok önemli olduğunu bu nedenle onlara çok önem verdiklerini kaydetti. Kavuncu, Adana'daki gençlerin toplumun bütününü kucaklayan bir bakış açısına sahip olmasının da sevindirici olduğunu ifade etti.
Yalınız, Kavuncu'ya gençlik meclisine verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi verdi.
Konuşmaların ardından yılın radyocusu Abdullah Ay, yılın radyosu Efsane Radyo, yılın gazetecisi Gökhan Atılgan, yılın gazetesi Ekspres, yılın sivil toplum kuruluşu Genç Engeliler Gençlik ve Spor Kulübü, yılın üniversite kulübü Çukurova Üniversitesi Girişimcilik Kulübü, yılın iş adamı Ekrem İnaltekin, yılın televizyonu Akdeniz Tv ve yılın sporcusu Adana Demirsporlu futbolcu Şener Özcan ödülleri verildi.
Yılın en'lerin yanı sıra gençlik meclisine katkılarından dolayı çok sayıda kişi ve kuruma teşekkür plaketi verildi.
(FKE-Y)

15.01.2013 17:23:15 TSI

Editör: Wan Haber