Adana Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği ve Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı'nın hazırladığı projeler doğrultusunda, Fen İşleri Dairesi Daire Başkanlığı'nın yürüttüğü çalışmalarla Adana'nın görsel anlamda güzelleşmesi adına çalışmalar devam ediyor.
Mavi Bulvar'ın görsel güzellik olarak daha estetik görünmesi için sürdürülen kaldırım ve korkuluk çalışmalarının yanısıra sulama kanalının iç duvarının sıvanması işlemi de hummalı bir şekilde devam ediyor.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Türkiye'deki diğer belediyelerde örneği pek bulunmayan "Kent Estetiği ve Kentsel Dönüşüm Dairesi Başkanlığı"nı oluşturduklarını belirtti.
Peyzaj ve benzeri çalışmalarla Adana'nın estetik açıdan daha yukarıya çıkmasını hedeflediklerini söyleyen Aldırmaz, "Bu birimi oluşturmaktaki amacımız Adana'nın görsel olarak daha güzelleşmesini sağlamaktı. Yaptığımız iş tamamen kentin estetiğini artırmak, Adanalı hemşerilerimizin güzel bir kentte yaşadığını hissetmesine vasile olmaktır. Ayrıca Adana dışından gelen misafirlerimizin de kentimizin ne kadar güzel olduğunun farkına varmasını sağlamaktır. Tüm bu çalışmaların ortaya konmasında ve uygulamasında emeği geçen mesai arkadaşlarımı kutluyor, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
(ADN-Y)

24.01.2013 12:48:53 TSI

Editör: Wan Haber