Adana'nın Feke ilçesinde, Feke Cumhuriyet Savcılığı ve Jandarmanın yapmış olduğu çalışmalar neticesinde kıyafetleriyle gömülmüş bir ceset bulundu.

BAŞSIZ CESET BULUNDU
Köylüler, Dönmez ailesinin ikamet ettiği köy merkezinde bulunan evin 50 metre uzaklığında dut ağacı yakınlarında iş makinesi ile yapılan kazıda yorgana sarılı ve giysileriyle gömülmüş halde, başı olmayan bir ceset bulunduğunu bildirdi. Kime ait olduğu henüz bilinmeyen ceset, kimliğinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.

Mansurlu Mahallesi’nde cesedin bulunduğu ev hanesinin 45 yaşlarında olan aile reisi Abdullah Dönmez’in yaklaşık 35 yıl önce kayıp olduğu ve o tarihten bugüne tüm aramalara rağmen bulunamadığı öğrenildi. İkinci kayıp şahsın ise 2008 yılında kayıp olan ve halen yaşayıp yaşamadığı belirlenemeyen Ziya Şimşek olduğu kaydedildi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Esrarengiz cinayetle ilgili yetkili makamların çalışması devam ederken, köylüler cesedin kime ait olduğunun ve bu vahşi cinayetin kimler tarafından işlendiğini bir an önce ortaya çıkarılmasını istiyorlar.

Editör: Wan Haber