Adana'da, değişik partilerden ve her hangi bir partiye kaydı bulunmayan vatandaşlar düzenlenen törenle AK Parti'ye üye oldu.
AK Parti Adana İl Başkanlığında düzenlenen törende partiye katılıp üye olan ve sayıları 70'i geçen vatandaşlara rozetleri Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, Teşkilat Başkanı Mehmet Aslanbaba, Halkla İlişkiler Başkanı Fahrettin Coşkun, İl Sekreteri Yalçın Limoncu, Yüreğir İlçe Başkanı Bahadır Balcılar, il yönetim kurulu üyeleri ile kadın kolları üyeleri tarafından takıldı.
Tören öncesinde, tamamı Yüreğir'de oturan ve AK Parti'ye katılıp üye olmak isteyen vatandaşlara ithafen konuşmalar yapıldı.
Milletvekili Erdinç konuşmasında, halk tarafından kurulan AK Parti'nin halkına hizmet üretmesi neticesinde büyük bir aileye dönüştüğünü ifade ederek, "AK Parti halkımızın hizmete duyduğu ihtiyaç neticesinde yine halkımız tarafından kuruldu. Halkımızdan aldığımız güç ve destek ise bizi hep iktidarda tutarak hizmet üretmede istikrar sağladı. Her seçimde biraz daha büyüyen partimizle birlikte Türkiye'de büyüdü. Halkımızla birlikte güzel şeyler yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Partimize üye olanların sayısı her geçen gün artmaktadır. Bu artışla birlikte AK Parti ailesi dünyanın en büyük kitlesel örgütleri arasında yer almaktadır. Değerli İl Başkanımız partimizin kurucusu ve büyüğüdür. Partimiz onu önderliğinde Adana'da daha da hızlı bir büyüme sergiliyor. Bugün burada yapılan tören bunun bir örneğidir. Partimize katılıp bize güç veren arkadaşlara aramıza hoş geldiniz diyorum" dedi.
Ülkede yaşanan istikrarlı büyümenin ve vatandaşa ulaşan hizmetlerdeki çokluğun tek parti iktidarından kaynaklandığını ifade eden İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, "Biz 10 yıl önce kurulduk ve hemen akabinde iktidara geldik. 10 yıllık tek parti iktidarının verdiği istikrar kişi başına düşen milli gelire de yansıdı. 1990 yıllarında 2.800 dolar olan kişi başı milli gelir, arada yaşanan beceriksiz iktidarların meydana getirdiği devalüasyon ve enflasyonlar neticesi 2001 yılına gelindiğinde 2.500 dolara düştü. Kişi başı milli gelir 10 yıllık AK Parti iktidarı döneminde ise 3 katına çıkarak 10 bin doları geçti. Demokratik yolla gelen ve uzun süre iktidarda kalan partilerin olduğu ülkeler güçlü ve istikrarlı ülkeler olarak tespit edilmiştir. Bizde iktidarda 10'uncu yılımızdayız ve ülkemizde üretilen hizmetlerdeki yoğunluk, ülkede yaşanan istikrarlı büyümenin en güzel örneklerini oluşturuyor. AK Parti'nin 2023 hedefleri var, bu hedeflerden birisi 2001 yılında 24'üncü sırada aldığımız ekonomiyi 2023 yılında dünyanın ilk 10'u arasına taşımak. Bu hedefimizde bize güç verecek herkese partimizde yer vermek durumundayız. Bu partinin gücünün artması devletin gücünün artmasıdır. Halkımızın partimize gösterdiği teveccüh ortada. Her geçen gün partimize üye olanların sayısı artmaktadır. Bize takviye olarak gelen siz değerli arkadaşlara kucak açıyor, hoş geldiniz diyorum" şeklinde konuştu.
(ADN-Y)

25.12.2012 14:04:49 TSI

Editör: Wan Haber