AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın ortak projesi olan ve 'Bir Ağaç Bin Nefes, Bir Kadın Bin Umut' sloganıyla, 81 ilde 81 orman projesi kapsamında AK Parti Adana İl ve İlçe Kadın Kolları Teşkilatları tarafından Kurttepe eski mezarlık mevkisinde 'AK Kadınlar Ormanı' kuruldu.
Fidan dikim törenine AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, İl Başkan Yardımcısı Fahrettin Coşkun, AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, Yumurtalık Belediye Başkanı Turgut Erişmen, Orman Bölge Müdürü M. Zeki Temur, İlçe Kadın Kolları Başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, bu projede görev almanın anlamlı ve kutsal olduğunu ifade etti.
İnsana hizmet etmeyi ibadet sayan bir anlayışla siyaset yaptıklarını belirten AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı da, orman kurarak çevreci bir parti olduklarını da ispatladıklarını söyledi.
Yapılan konuşmalardan sonra orman dikim alanında ki ilk fidan dikim işlemi İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse ve Orman Bölge Müdürü M. Zeki Temur tarafından gerçekleştirildi.
(ADN-Y)

09.12.2012 12:34:27 TSI

Editör: Wan Haber