Adana'da maskeli 3 kişi, taşla camını kırdıkları kuyumcu dükkanındaki bilezikleri 3 saniyede alarak kaçtı. Kuyumcunun, motosikletle kovaladığı, polisin mezarlıkta aradığı soyguncular izini kaybettirdi.
Edinilen bilgiye göre, saat 11.30 sıralarında merkez Yüreğir ilçesi Çukurova Caddesi Dedekorkut Mahallesi'nde bulunan Huzur Kuyumculuk'un önüne gelen yüzü maskeli 3 kişi, dükkanın camını taşla kırıp vitrindeki bilezikleri alarak kaçtı. Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda hırsızlar 3 saniyede bilezikleri alıp kaçarken, dükkanın sahibi Mehmet Haşim Diner (30) ilk şokun ardından hemen motosikletine binerek hırsızları kovalamaya başladı. Ancak şahıslar, Asri Mezarlığı'na girerek izini kaybettirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri mezarlıkta arama yaptı ancak onlar da zanlılara ulaşamadı. Polis, daha sonra kuyumcuya gelerek parmak izi aldı. Zanlıların kuyumcudan yaklaşık 10 bilezik çaldığı, kaçarken ise altın zinciri düşürdükleri öğrenildi.
Adana'da geçtiğimiz hafta perşembe günü de kimliği belirsiz kar maskeli bir kişi kuyumcunun camını kırarak, 52 bileziği çalmıştı. Polis, zanlıları bulmak için çalışma başlattı.
(FKE-AKL-CC-Y)

28.01.2013 14:00:28 TSI

Editör: Wan Haber