Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, Adana Toros Federasyonu'nun yöneticilerini ağırladı. Yağcı, Federasyon'un sivil toplum örgütü olarak büyük bir eksikliği tamamladığını söyledi.
Yöresel dayanışmanın sağlanması amacıyla bir süre önce açılışını yaparak hizmete giren Adana Toros Federasyonu'nun Genel Başkanı Cenap Erol ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcıyı ziyaret etti.
Burada konuşan Yağcı, parti olarak sivil toplum örgütlerini toplumun olmaz ise olmazı olarak gördüklerini ve onlarla birlikte hareket edip bu şehrin sorunlarına birlikte çözüm yolu aradıklarının altını çizip "Size tavsiyem kesinlikle sivil toplum örgütü olarak herhangi bir partinin yan kuruluşu veya arka bahçesi gibi olmayın. Siyasetten uzak kalıp projelerinizde toplumun her kesimini kucaklayan bir anlayış içinde olun" dedi.
Erol ise siyaseten beklenti içinde olmadıklarını ve hiçbir yere aday olmayarak siyasetten uzak kaldıklarını ifade ederek, "Bölge insanımızı kucaklayan, siyaseti federasyon genel merkezinin kapısından içeri asla sokmayacak bir anlayış ile yola çıktık. Siyasi partilerimizden elbette desteklerini isteyerek projelerimizin hayata geçirilmesini talep edeceğiz" diye konuştu.
(SZP-AKL-Y)

30.01.2013 12:50:55 TSI

Editör: Wan Haber