ADANA - Adana Oto Motor Tamircileri Esnaf Odası ile Adana Oto Elektrikçiler ve Adana Oto Kaportacılar Esnaf Odası'nın işbirliğiyle yaptırılan Adana Oto Sanayi Sitesi'nde kura sevinci yaşandı.

Merkez Seyhan ilçesi Yeşiloba Mahallesi'nde yaptırılan Oto Sanayi Sitesi'nde 9. Noter Vekili Şenol Öztürk tarafından, Site Başkanı Muhittin Doğan ve Yeter İnşaat İdari İşler Müdürü Fatma Akbudak, Şantiye Müdürü Fadıl Şahin ile hak sahibi yüzlerce esnaf nezaretinde gerçekleştirilen çekiliş büyük heyecana sahne oldu.

Kura töreni için üye esnaflar, eş ve çocuklarını da yanlarına alarak çekilişin yapıldığı Oto Sanayi Sitesi'ne akın etti. Sitede yapılan törene katılan üye esnaflar, noter huzuruna gelip, cam kavanozlar içerisindeki isim ve numaraları çekerek yeni işyerlerini belirlediler. Çekilişte istedikleri sıradaki yeri çekenler sevinirken , istedikleri numaraları çekemeyen üyeler ise üzüldü.

Oto Motor Tamircileri Esnaf Odası ve Oto Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Doğan, çekiliş için gelen tüm üye esnaflar ile yakınlarına teşekkür etti.

Başkan Doğan, 85 dönüm arazi üzerinde kurulan ve 40 milyon TL'ye mal olacak, 2 bin 500 kişinin istihdam edileceği sitenin temelinin 25 Nisan 2012'de yapılan törende atıldığını, her biri 170 metrekare 350 dükkandan 300'nün de satıldığını söyledi. Doğan, çalışmaların normal seyrinde gitmesi halinde inşaatın tamamlanarak 2013 yılı mart ayında hak sahiplerine dükkanlarının teslim edileceği müjdeledi.

Başkan Doğan, sitenin yapımından bugüne kadar kendilerine destek veren başta Adana Valisi Hüseyin Avni Coş olmak üzere herkese teşekkür etti.
CİHAN

Editör: Wan Haber