TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki Çukurova 6. Kitap Fuarı'nı ziyaret eden Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, eşi Aylin Coş, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet ve fuarın diğer davetlileri, Optimum Outlet Adana Alışveriş Merkezi Standında bulunan kitap bağış kumbaralarına kitap bağışladılar.
Stantta Optimum Outlet Adana AVM Pazarlama ve Halkla İlişkiler Yöneticisi Pınar Kefeli Özdoğmuş tarafından karşılanan Vali Coş ve beraberindekiler, bu anlamlı kampanyadan dolayı Optimum yöneticilerini bir kez daha kutladığını belirttiler.
Kurulduğu günden beri sadece alışveriş değil kentin yaşam ve eğlence merkezi olmasının yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkati çeken Optimum'un "Her kitap yeni bir dünya, kitaplarınızı bağışlayın, dünyalar onların olsun" sloganıyla sürdürdüğü kampanya kapsamında toplanan kitaplar, Adana Valiliğinin ''Sevgiye Uzanan Eller Projesi'' kapsamında, kitaba ihtiyacı olan dar gelirli çocuklara ulaştırılıyor.
TÜYAP Adana Fuarcılık, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ve Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle gerçekleştirilen fuara 205 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılıyor.15 Ocak Salı günü kapılarını ziyaretçilere açan ve 20 Ocak'a kadar sürecek olan Çukurova 6. Kitap Fuarı, yayın evlerini ve yazarları kitapseverlerle bir araya getiriyor.
Kitap Fuarı Adanalıları yeni kitaplarla ve yazarlarla buluştururken kitaba ihtiyacı olan ancak dar gelirli olmaları nedeniyle bu ihtiyaçlarını gideremeyen öğrenciler için de umut oluyor. Optimum'un fuar alanında kurduğu kitap toplama kumbaraları, kitap bağışlamak isteyen fuar ziyaretçilerini bekliyor.
(ADN-Y)

16.01.2013 12:58:35 TSI

Editör: Wan Haber